Opoja.net

Lë borxhe në Kosovë, investon në Serbi

Lë borxhe në Kosovë, investon në Serbi

Një biznesmen nga Turqia e mbylli fabrikën në komunën e Dragashit, duke u mbeti borxh punëtorëve e partnerëve dhe shkoi në Serbi, njofton Klan Kosova, përcjellë Opoja.net.

Dje ai u pa në shoqëri të kryeminsitrit Vuçiq duke hapur një fabrikë të re të tekstilit.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net