Opoja.net

Lejlekët arrijnë në Opojë

Sot (e merkurë) dy lejlekë janë shfaqur dhe po qëndrojnë ne fushën e Llopushnikut në Opojë, përkatësisht tek livadhet te ‘Guri Llopushnikut’, shkruan Opoja Sot.

Temperaturat e ngrohta deri 27 gradë Celcius që kanë karakterizuar prillin dhe javën e parë të majit në Opojë, i ka joshur lejlekët te cilët kanë ardhur nga zonat bregdetare dhe ja kanë mësyrë Opojës.

Qytetarët qe drejtonin veturat, janë befasuar nga ‘vizitorët’ dhe sapo i shihnin lejlekët në Llopshnik, ndalonin dhe i fotografonin.

Pas borës, bujqit i kthehen punës në vreshta

Opoja.net

Për tre muaj, u eksportuan 126 milionë euro produkte nga Kosova

Merlinda Guraj

ASK: Shënon rritje tregtia me pakicë e produkteve ushqimore, pijeve e duhanit

Linda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net