LinkedIn njeh kodin telefonik të Kosovës

Opoja.net Opoja.net Teknologji

Kodi i shtetit të Kosovës +383 tashmë është vënë në dispozicion në çdo faqe të platformës së njohur LinkedIn.

Lajmin e ka bërë të ditur e vetmja menaxhere shqiptare nga Kosova që punon në këtë kompani, Hava Maloku.

“Unë e vlerësoj punën e zellshme të ekipit inxhinierik për ta bërë të mundur këtë. Duke ardhur nga një vend i vogël ku je shpesh i nënpërfaqësuar, e di shumë mirë se si është të jesh i padukshëm. Të jesh në gjendje të ndikosh atë ndryshim nga ana e kundërt ndihet e pabesueshme tani. Gëzuar popullit tim të Kosovës”, ka shkruar ajo.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-