Opoja.net

Manifestimin tradicional “Festivali Rinor 2018″

  • Drejtoria e Kulturës Rinisë e Sportit dhe Drejtoria Komunale për Arsimi kanë organizuar manifestimin tradicional “Festivali Rinor 2018”, të gjashtëmbëdhjetin me rradhë.

Po prezantojnë programin e tyre shkollat:
1. “Fetah Sylejmani”, Dragash
2. “Restelica”, Restelicë
3. ” Samidin Emini”, Kuk.
4. ” Shaban Shabani”-Llopushnik
5 . ” Ulina”-Kosavë
6. ” Ilmi Bahtijari” -Blaç
7. “Sezai Surroi”- Bellobrad
8. “28 Nëntori” – Bresanë

Finalja e gjithë këtij festivali tradicional do të mbahet të enjten, më 10.05.2018, duke filluar nga ora 12:00 në oborrin e SHFMU” Fetah Sylejmani”, ku do të përzgjidhen pikat më të mira nga të gjitha shkollat.

Filmi për gjenocidin në Srebrenicë nominohet për Oscar

Opoja.net

Sot 7 marsi, festohet dita e mësuesit

Opoja.net

Dita ndërkombëtare e gjuhës amtare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net