Opoja.net

Maturantat e Medreses “Alaudin” u takuan përseri pas 20 viteve

Një ngjarje e zakont ka ndodhur tek ne, takohen pas 20 viteve perseri maturantet e medreses, ku në atë klas kishte edhe nxënesa nga Opoja. Me posht ngjarjen e rrethen edhe Kasami njeherit imami i gjamis më të madhe në Kosovë, në gjamin e Bresanës.

Ashtu siç ishte planifikuar, më: 14.06.2014, në Medresenë e Prishtinës, u takuan ish nxënësit e gjeneratës së 28-të, pas 20 vitesh. Ishin momente prekëse. Disa profesorë, edukatorë, dhe shokë kanë ndërruar jetë. Kujdestari-Bajrush Ahmeti, i pensionuar, ishte plakur-tashmë 74 vjeçar…, më rrëqethës ishte momenti, kur kujdestari ynë i nderuar-Bajrush Ahmeti mori ditarin e vitit të 4-të, shënoi “Orën përkujtimore”, dhe filloi të na thërras sëcilin. Ata që munguan (ishin 21), i shënoi në ditar. Disa nga shokët kishin arsyetuar mosardhjen e tyre-jetonin larg vendlindjes, disa të tjerë morën nga një mungesë të paarsyeshme. 20 vite të mbarimit të shkollës, kurse shumica nga ne, në prag të 40-ve ka thenë Kasami në Fb./Opoja.Net/

 

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net