Opoja.net

Me të vërtetë, unë nuk kam këpucë, por kam këmbë

Vlera e mirësive që na ka dhuruar Allahu, dihet vetëm atëherë kur ne e falenderojmë me zemër Atë.

Një fëmijë nuk kishte këpucë dhe për këtë ishte mërzitur shumë.

Duke ecur rrugës ai vuri re një sakat. E falenderoi Zotin duke thënë me vete: – Falenderuar qofsh, o Zot!

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Me të vërtetë, unë nuk kam këpucë, por kam këmbë. Këpuca mund të sigurohet, por këmba jo.

© Opoja.net

Arsyet për reduktimin e nafakës dhe për humbjen e vullnetit për ibadet dhe jetë

Opoja.net

Edhe heshtja është sëmundje!

Opoja.net

Nuk është me rëndësi se cfarë posedon, por çfarë zemre ke!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto