Opoja.net

Mehmet Spahiu zënë vendin e Qamil Kollonit në asamblen komunale në Dragash

Mehmet Spahiu do të zënë vendin e Qamil Kollonit në asamblen komunale të Dragashit raporton televizioni Opoja.

Me emërimin e Qamil Kollonit në pozitën e Drejtorit të Ekonomisë Financave dhe Zhvillimit ai ka dhënë dorëheqje në pozitën e delegatit të asamblesë komunale.

Për ketë pozita e tij do të zëvendësohet me zotërin Mehmet Spahiun, ketë zëvendësim e ka konfirmuar edhe Brendi Berisha Zyrtar për Informim në një postim në Facebook.

586

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net