Opoja.net

Mërgimtari nga Zvicra merr iniciativë për ta pastruar fshatinë (Foto)

Mërgimtari nga Zvicra merr iniciativë për ta pastruar fshatinë (Foto)

Sot në fshatinë Pllavë të Komunës së Dragashit është marrë iniciativë nga vet banorët e fshatit për të pastruar, pasi kërkesa është bërë disa herë në Komunë por nuk u pastru asnjëherë. E këtë iniciativë e filloi mërgimtari nga Zvicra, Bajram Xhabali, me Fatos Lepraj Mehmet Cenaj dhe bashkëfshatar të tjerë, shkruan Opoja.net.

“Sot kemi bërë një punë mjaftë të madhe e kemi pastruar fshati, pasi nga komuna spo na degjojnë hallet tona kemi marr iniciativën vet”, është shprehur për Opoja.net-it një banorë po i këtu fshati.

“Kjo kërkesë i është bërë disa herë komunës se Dragashit por asnjëhere nuk është marr parasysh kërkesa e banorëve”, ka vazhduar më tej.

“Iniciatoret e këtij pastrimi thonë se fillimisht dëshironim të bejm me vetfinancim dhe u drejtuam te kompania ILVA , aty kontaktuam me pronarin e kompanisë dhe pronari Enver Bahtijari tha se do e pastroj pa asnje cent”, ka treguar Fatos Lepraj.

Vet pamjet na tregojnë se është bërë një punë e madhe. /Opoja.net/

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net