METODA MË E RE DHE EFIKASE PËR MËSIMIN E SHKRONJAVE TË KUR’ANIT FISNIK

Opoja
METODA MË E RE DHE EFIKASE PËR MËSIMIN E SHKRONJAVE TË KUR’ANIT FISNIK

Pasi që “RTV Pendimi” morri përsipër botimin e Librit “SHKRIM-LEXIMI ARAB-KURANOR” -metodë e mësimit- të autorit Kasam Muhameti, tani është kënaqësi e jona që me ndihmën e donatorëve, kemi arritur ta shtypim këtë libër me tirazh 2000 copë, nga Kompania “Lena Graphics”, Prishtinë.

Libri do të jepet gratis, i cili fillimisht do të shpërndahet nëpër xhamia.

Për diasporë, mund të kontaktoni te: Hevzi Hasani, tel. +43 676 722 72 67 (Viber + Whats up).

Për Kosovë, mund të kontaktoni: Kushtrim Guraj, tel. +38345563059  (Viber + Whats up).

Së bashku me botimin, “RTV Pendimi”, ka mundësuar që njësitë dhe ushtrimet e këtij libri t’i keni të sqaruara dhe të lexuara nga autori me video projektor edhe në “YouTube”, në mënyrë që t’ua lehtësojmë të gjithë atyre që dëshirojnë përmes kësaj metode t’i mësojnë shkronjat e Kur’anit fisnik.

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi përcolli nga afër punimet e rrugës Tyrbe-Zaplluxhe

Fisnik Guri

Komuna e Dragashit ribëhet me Stacion Meteorologjik

Opoja.net

Komuna e Dragashit renditet e pesta në Kosovë për nga numri i librave, ndërsa e nënta për nga numri i lexuesve në bibliotekën e qytetit

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net