Opoja.net

Mevludin Krasniqi emërohet zëvëndësministër

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, sot ka marr vendim që ta emëroj Mevludin Krasniqin nga Brezna për zëvëndësministër të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, shkruan Opoja Sot.

Ky emërtim për Krasniqin vjen pasi që ai ka qenë edhe zëvëndësministër i Shëndetësisë dhe Arsimit në qeveritë e kaluara.

65

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Kujtojmë se përveç Krasniqit në këtë ministri është edhe Kapllan Halimi, një opojan tjetër në pozitën e Sekretarit të Përgjithshëm. /Opoja Sot/

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net