Opoja.net

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi përcolli nga afër punimet e rrugës Tyrbe-Zaplluxhe

Sot, për vizitë në Komunën e Dragashit ishte ministri i infrastrukturës z.Arban Abrashi për të përcjellur nga afër punimet e rrugës Tyrbe-Zaplluxhe.

Bashkë me kryetarin e Komunës së Dragashit z.Shaban Shabani përcollën nga afër punimet në këtë rrugë.

Rruga e cila është duke u asfaltuar është  një memorandum bashkëpunimi në mes të Komunës së Dragashit dhe qeverisë së Republikës së Kosovës, e cila ka për qëllim lidhjen e kësaj komune me qendrën.

Poashtu, kjo rrugë ka një rëndësi të veçantë për zhvillimin e turizimit në këtë komunë. /Opoja.net

 

Arrestohet anëtari i LDK-së në Dragash

Merlinda Guraj

Përleshje fizike në fshatin Blaç – Arrestohet një person

Merlinda Guraj

Përleshje fizike në fshatin Blaç – Arrestohet një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net