Opoja.net

Ministria e Zhvillimit Ekonomik ndihmon gjimnazin “Ruzhdi Berisha” me kompjuterë e pajisje teknologjike

Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka përkrahur 60 shkolla të mesme në gjithë Kosovën në duke përfshirë edhe shkollën e mesme në Dragash, “Ruzhdi Berisha”.

Projekti ka të bëjë me shkollat ku mësimi zhvillohet edhe në gjuhë tjera përpos gjuhës shqipe. Pajisjet e shpërndara janë të teknologjisë së fundit.

Kompjuter, printer 3d, projektorë, dhe shumë pajisje të tjera shoqëruese për servisimin e kompjuterëve. Këto pajisje do të ndikojnë drejtpërdrejt në stimulimin e punës së profesorëve dhe duke rritur cilësinë e arsimit.

“Investimi në arsim është një investim në zhvillimin ekonomik të Kosovës,” tha zëvendësministri i Zhvillimit Ekonomik Umen Baldzi./Opoja Sot/Opoja.net/

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net