Opoja.net

MOS U FRIKËSO DHE MOS IK

Jeta është e stërmbushur me vështirësi, por ballafaqoji ato. Kurse çdonjëri nga ne e ka dhimbjen e vet të veçantë.

Askush nuk e di sasinë e mundimeve të tua. Askush nuk mund të të gjykojë për thellësinë e dhimbjeve të tua që të mundojnë. Dhe ti nuk mundesh askujt t’ia bartësh ndjenjat të bashkëjetoni me to. Nganjëherë ndodh që as vetes nuk mundesh t’ia pranosh një gjë të tillë.

80
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Problemet që na mundojnë munden të të lidhin, të t’i ftohin ndjenjat, të të dehin dhe të të bëjnë të paaftë. Mos u frikëso. Mos ik. Ballafaqoju me situatën. Vetëm se ki besim se mund ta bësh një gjë të tillë. Kur bën gabim, shëroje atë sa më shpejt që mundesh.

Kur ndien dhembje, shprehe ashtu si e ndien. Kur ndodh një keqkuptim, diskutoje derisa të qartësohet në mendjet e të tjerëve. Kur ndodh një problem, puno që ta zgjidhësh. Koha më e mirë është tani. Kurse personi i përshtatshëm je vetë ti.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Pritje deri në tre orë në Merdare/ Gjendja në pikat tjera kufitare

Opoja.net

​Veturat e reja do të kenë kufizues të shpejtësisë

Opoja.net

Biden: Pata një “takim shumë të mirë” me presidentin Erdoğan

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto