Opoja.net

MSh nuk ua vazhdon kontratat infermierëve që u punësuan gjatë pandemisë

Rreth 360 infermierëve, të cilit janë punësuar gjatë pandemisë për nevojat e klinikave të ShSKUK-së dhe QKMF-ve, në trajtimin e pacientëve të infektuar me koronavirus, nuk do t’u vazhdohet kontrata nga Ministria e Shëndetësisë, raporton Gazeta Sinjali.

Infermierët ishin financuar përmes një kredie të Bankës Botërore, si pjesë e projektit emergjent për menaxhimin e pandemisë në Kosovë, me kontrata për gjashtë muaj punë.

Ndërkaq, Ministria e Shëndetësisë (MSH) i ka njoftuar se këto kontrata nuk do t’u vazhdohen më.

Njoftimin për këtë vendim, ata e morën në e-mail nga Agim Aliu, i cili ka shkruar në emër të sekretarit të kësaj ministrie, Naim Bardiqit.

Sipas tij, ky vendim është marrë për shkak të mungesës së fondeve.

“…Për shkak të mungesës së fondeve nga kategoria e mallrave dhe shërbimeve, kontratat nuk mund të vazhdohen”, thuhet në këtë njoftim.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend