Opoja.net

Naser Meleqi rizgjidhet drejtor në shkollën e Blaçit, në garë ishin tre kandidatë

Naser Meleqi rizgjidhet drejtor në shkollën e Blaçit, në garë ishin tre kandidatë

Komuna e Dragashit, shërbimi i personelit ka shpallur rezultatet e rekrutimit për pozitën e drejtorit të shkollës fillore ‘Ilmi Bahtjari’ në Blaç.

Sipas këtij njoftimi drejtor në këtë shkollë është rizgjedhur Naser Meleqi, ndërsa në garë ishin edhe Dalip Meleqi dhe Fadil Halimi, njofton Opoja Sot.

Kandidati Naser Meleqi kishte fituar 256 pikë, ndjekur nga Dalip Meleqi me 202 pikë dhe Fadil Halimi me 140 pikë.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net