Opoja.net

Nata e Ramazanit me nxenësit e mehtebit në Bresan (Foto)

Bresanë, 27 qeshor – Në naten e parë te muajit të ramazanit për nder të muajit të bekuar të Ramazanit në xhamin në Bresanë hoxha i fshatit prof.Xhevat efendi Fetahu, pas namazit të ikundisë me nxënsit e mehtebit dha një program të pasur me lexime të kuranit dhe ilahi./Opoja.Net/

584

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net