Opoja.net

Ndërprerja e energjisë po u shkakton probleme edhe bizneseve të Dragashit

Ndërprerja e energjisë elektrike pa paralajmërim është duke iu shkaktuar probleme të mëdha qytetarëve, e në veçanti kompanive prodhuese.

Ai tha se vetëm sot gjatë ditës kanë pasur mungesë të madhe të energjisë dhe se pavarësisht që e ka njoftuar KEDS-in për këtë ndërprerje ata nuk po brengosen.

140
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

“Ka ndërprerje të energjisë elektrike të pa planifikuar dhe të shpeshta të planifikuara që janë edhe shumë të shpeshta. Ditën e sotme kemi pasur 2 orë rrymë, 2 ndërprerje ka qenë një reduktim jo normal. Neve si prodhues po na shkakton probleme duke na prishur pajisjet. Jo vetëm kaq po na sjellë telashe edhe në kohë duke penguar punën e rregullt”, tha Piraj përmes telefoni.

“KEDS-i është njoftuar se ka reduktime dhe nuk janë të brengosur shpesh nuk e dinë se kur ka energji dhe nuk po brengosën, as nuk po dinë të na tregojnë se deri në ora sa dhe në cilën kohë do të ketë reduktime”, tha Piraj. /KosovaPress

Urimi i drejtorit të DKA-së në Dragash për fillimin e vitit të ri shkollor

Opoja.net

Sot filloi viti i ri shkollor

Opoja.net

Shabani: Gjatë këtij mandati në Dragash, kemi përmbushur zotimet ndaj qytetarëve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto