Opoja.net

Nderroji jetë komandati i UÇK-së Daut Rakipi nga Bresana

Bresanë, 16.09.2014, u njoftuam se ndërroi jetë papritur në Austri, Daut Rakipi nga Bresana, në moshën 43 vjeçare.

Kasam Muhameti është shprehur në facebook: Rahmetliun, gjatë kohës së luftës në Kosovë-në vitin 1999, e patëm bashkëluftëtar të UÇK-së, dhe nga njëri prej njësitëve, kishte të caktuar detyrën e komandantit të togut. Allahu e mëshiroft dhe e shpërbleft me mirësitë e Xhenetit Firdeus.

© Opoja.Net

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net