Opoja.net

Në Bresanë fillojnë aktivitetët për muajin e Ramazanit

Sot në Bresanë kanë filluar aktivitetët për fillimin e Muajit të shënjtë të Ramazanit, pas namazit të ikindisë është mbajtur program fetarë me nxënësit e mejtebit, ndërsa sot fillon edhe falja e namazit të taravisë.

Pas namazit të ikindisë, hoxha i xhamisë së Bresanës Mr.Xhevat efendi Fetahu, mbajti një program për nderë të fillimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, me këta nxënës të mrekulllueshëm të mejtebit.

128
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Sot fillon edhe falja e namazit të taravisë, Namazi i teravive është namaz sunnet si për meshkuj ashtu dhe femra. Ky namaz falet çdo mbrëmje gjatë muajit të Ramazanit(muaj i vitit Hixhri, Kalendari Islam) edhe atë duke filluar një mbrëmje para fillimit të agjërimit dhe duke mbaruar një mbremje para ditës së Fitër Bajramit. Namazi falet gjatë kohës së namazit të Jacisë, më saktësisht namazi i teravive falet pas namazit të jacisë dhe para namazit të vitrit, në xhami me xhemat. (Opoja.net)

Goditet për vdekje 70-vjeçari në Dragash

Opoja.net

KF Opoja e nis mbarë sezonin e ri, fiton 4 me 1

Opoja.net

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto