Opoja.net

Në Brrut të Dragashit janë përleshur gjatë rregullimit të rrugës

Gjatë rregullimit të rrugës në fshatin Brrut të Opojës pas një mosmarrëveshje janë përleshur në mes veti fshatarët, gjatë kësaj përleshje kanë pasur lëndime të lehta trupore.

Fshati Brut, Dragash 13.08.2015-17:30. Raportohet se në lokacionin e cekur pas një mosmarrëveshje gjatë rregullimit të rrugës së fshatit, janë përleshur në mes veti dy të dyshuar meshkuj K-Shqiptarë me dy viktimat meshkuj K-Shqiptarë.

Gjatë përleshjes të gjithë kanë pësuar lëndime të lehta trupore dhe kanë pranuar tretman mjekësor, trasmeton Opoja.net.

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net