Opoja.net

Në Dragash pronat shoqërore shndërrohen në ato private !

Një dukuri e shëmtuar (veç të tjerave) që vërehet në rrethinën e Komunës së Dragashit, pa fije turpi, janë mbeturinat (plehërat) e kafshëve shtëpiake.

Mbeturinat (plehërat) e kafshëve i largojnë nga vendi I tyre (nga shtëpia e tyre), ndërsa i gjuajnë dhe i plasin kudo, ose para dyerve të dikuj tjetër, ose afër lumit apo pran rrugës.

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

“ Një dukuri e shëmtuar po ndodhë në rrethinën tonë, pa fije turpi, mbeturinat (plehërat) e kafshëve shtëpiake i largojmë nga vetja (nga shtëpia e jonë), ndërsa i gjuajmë dhe i plasim kudo, ose para dyerve të tjetër kujt, dhe ç’është më e keqja, pas ca viteve themi se: “Ai vend i plehit, është i imi”. E inspektorët shtetërorë, veprojnë kur të dojnë, dhe si të dojnë.” ka thënë Kasam Muhameti, imam në Xhamin e “muderris Rexhep Ismaili” trasmeton Opoja.net.

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto