Opoja.net

Në Dragash rriten aktivitetet e organeve të inspektimit

Në muajin e fundit është bërë rritja e inspektimit nga një trup ekzekutiv në Komunën e Dragashit.

Për Portalin “Opoja.net” përfaqësuesit e ministrisë thanë se vetëm gjatë dy jave kemi bërë konfiskimin e mallrave në vlerë për 4 mijë euro, me afate të skaduara.

Organet e inspekcionit kanë treguar se gjatë dimrit në shumicën e dyqaneve që shesin ushqim, një sasi e mallrave ka mbetur me afat të skaduar. Dhe qëllimi jonë është që sipas ligjit të rrisim sigurinë e qytetarëve në përdorimin e produkteve ushqimore që shiten në dyqane në nivelin e komunës sonë.

Komuna e Dragashit, në bashkëpunim me Policinë kufitare  dhe Administratën Tatimore të Kosovës janë duke punuar në eliminimin e të gjitha aktiviteteve të paligjshme, që lidhen me shitjen e mallrave të paregjistruara, thanë përfaqësuesit e këtyre shërbimeve. /Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net

Komuna e Dragashit lëshon tre oborre të shkollave për shërbime të mërgimtarëve

Opoja.net

Urimi i kryetarit Shaban Shabani me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net