Ne i patëm dhënë Davudit dhe Sulejmanit dituri, …”

Opoja.net Opoja.net Artikuj

‘Ne i patëm dhënë Davudit dhe Sulejmanit dituri …” (En-Neml, 15)

Allahu xh.sh. Davudit dhe Sulejmanit a.s. u kishte dhënë mirësitë e dunjasë dhe Ahiretit. U kishte dhënë pushtet dhe shumë begati materiale.

Por, në këtë ajet Allahu i Madhërishëm asgjë nga to nuk e përmend.

E përmend se u ka dhënë dituri, sepse dituria  është më e mirë se begatitë e përkohshme të dunjasë dhe se ajo  është baza e çdo begatie…

mesazhe kuranore

A. D. Islampress

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-