Opoja.net

Në Opojë sot shi me mjegull

“Na ka ardhur ftohti prej Bjeshke” Shi e mjegull sot gjithë diten.

Gjatë ditës së sotme në treven e Opojës e kanë mbullur rerët nga bjeshka gati të gjithë treven. Po qendron një ditë me shi dhe me temperatura të ulta. Mirpo nuk paraqet shumë probleme për banoret pasi të gjithë familjaret tashmë kan filluar grumbullim e drunjeve për sezonen e dimrit. Shumë shtepi kanë filluar edhe me nxemje pasi gjithman janë të përgaditurë për të ftohtin.

© Opoja.Net

573

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net