Opoja.net

Nesër betohet kryetari Shabani, zgjedhet edhe kryesuesi i kuvendit

Të martën më 19 dhjetor Kuvendi Komunal i Dragashit do të mbajë mbledhjen inauguruese.

Ceremonia fillon nga ora 10:00 ku do të bëhet zgjedhja e Kryesuesit së Kuvendit Komunal si dhe betimi i kryetarit të Komunës.

122
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Në këtë mbledhje do të bëhet edhe zgjedhja e nënkryetarit për komunitete në komunën e Dragashit.

Opoja Sot ka siguruar agjendën të cilën po u japim më poshtë

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto