Njoftim falja e borxheve për tatimin në pron

Opoja.net Opoja.net Shpallje & Njoftime
05 Lista e amnestise Fizik Ne harmoni me Vendimin e Qeverise se Republikes se Kosoves Nr. 03/16,nga data 04.03.2015 vit,dhe rregullativen e Ligjit mbi faljen e borxheve publike nr.05/L-043 nga data 22.korrik 2015.NJOFTOJM te gjith obliguesit tatimor,para se gjithash borxhlinjet e tatimit ne prone,qe kane te drejte qe ne baze te Ligjit te larteshenuar,te kerkojne qe borxhet e vjetra,kamatat dhe denimet te u cregjistrohen,dhe ate pas plotesimit te kushteve nga Ligji dhe ne harmoni me procedurat e Udhezimit administrative mbi faljen e borxheve publike
 Te detyruarit-obliguarit me tatime kane te drejte qe te verifikojne gjendjen dhe obligimet ne lidhje me tatimin ne prone,qe te informohem mbi borxhin dhe te njoftohen mbi te drejtat e tyre dhe obligimet,si dhe te kerkojne qe borxhi te u cregjistrohet-shlyhet mbas likuidimit te obligimeve ne menyre te caktuar me Ligj dhe sipas Udhezimit.

Ky ligj vlene gjer me 02.Shtator te vitit 2016,dhe pastaj te detyruarit me tatime humbin te drejten ne keto privilegje dhe mundesi.

Per ate,Ju keshillojme,qe te verifikoni obligimet tuaja ne baze te tatimit ne prone dhe te shfrytzoni te drejtat tuaja me Ligj permese Zyres se tatimit ne prone e cila gjindet ne ndertesen e Kuvendit Komunal te Dragashit,zyret nga numri   1. Deri  3.

05 Lista e amnestise Fizik
05 Lista e amnestise Juridik

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-