Opoja.net

Nuridin Ahmeti nga Opoja qe doktorroi ne moshen 34 vjeq

Nuridin ahmeti lindi me daten 14 Maj 1980 ne Fshatin Xerxe komuna e Dragashit  Shkollen Fillore e kreu ne Xerxe dhe Shajne  ndersa te mesmen ne Medresen Alaudin ne Prizren ndersa u regjistrua ne Fakultetin Filologjik ne Prishtin dega Histori  ku e perfundoi me sukses ndersa me pas ai e regjistroi Masterin ne Univerzitetin e Prishtines ndersa Doktorraturen e kreu me sukses te plot ne vitin 2014 ne Tiran dega Histori ai shkruan edhe ne disa revista ne Kosov Shqipri dhe Maqedoni ai punon ne Institutin Albanologjik ne Prishtin eshte i martuar dhe ka 2 Vajza

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto