Opoja.net
Meka Mish

Nxënësit e shkollës “Fetah Sylejmani” vizituan ushtrinë e Kosovës si dhe kompleksin e Jasharajve

Sot, me datë 14.03.2019, ditë e enjte, së bashku me mësimdhënësit dhe nxënësit e klasëve të gjashta të SHFMU”Fetah Sylejmani” në Dragash, realizuam një vizitë me karakter edukativo-arsimor në Ushtrinë e Kosovës dhe Kompleksin Memorial të Jasharajve në Prekaz.

Nxënësit panë për së afërmi se si funksionon Ushtria e Kosovës, kuptuan rëndësinë që kanë në jetën shoqërore si dhe çështjen e sigurisë së atdheut tonë të dashur nga këta djem e këto vajza të reja. Përveç se mësuan gjëra të reja , nxënësit u ndjenë krenarë me të arrituat e Ushtrisë së Kosovës.

Në fund të vizitës drejtori i shkollës së bashku me mësimdhënësit dhe nxënësit bënë homazhe pranë Kompleksit Memorial të Jasharajve në Prekaz.
E gjithë kjo vizitë do të ndihmojë në zhvillimin e kompetencave të nxënësve që parashihen me Kornizën Kurrikulare të Kosovës.

Mos i humb

Qendra e VV-së në Dragash kërkon shkarkimin e Seljman Osmanit

Fari Kolloni

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni

Drejtoria e Arsimit në Dragash nuk jep llogari për pagesat jashtë orarit dhe përvojat e punës

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net