Opoja.net

Opoja në terr me orë të tëra, po për Buzhalën ne nuk ekzistojmë!

Opoja në terr me orë të tëra, po për Buzhalën ne nuk ekzistojmë!

Disa pjesë të Kosovës tash e dy ditë kanë mbetur në terr. Në Kompaninë për Furnizim dhe Shpërndarje të Energjisë Elektrike, KEDS, kanë treguar për Express se shkak i tërë kësaj gjendje është moti i keq dhe erërat e forta. Premtojnë se energjia elektrike do të kthehet shpejt.

Shumë fshatra të Gjakovës, Pejës e Deçani tani e më shumë se 24 orë kanë mbetur pa rrymë. Hiç më mirë nuk janë edhe vende të tjera të Kosovës.

Se është duke pasur telashe me furnizim me energji elektrike e pranojnë edhe në KEDS. Por, thonë se krejt kjo ka ndodhur për shkak të prishjeve që kanë ndodhur nga erërat e forta.

“ Është fakt se ka telashe me furnizim. Jemi duke punuar në evitimin e prishjeve që kanë ndodhur për shkak te erërave të forta dhe motit që ka mbajtur mbrëmë. Ekipet e KEDS janë në teren dhe po punojnë në kthimin e energjisë elektrike”, ka thënë për Express, Viktor Buzhala, zyrtar për informon në KEDS.

Buzhala ka thënë se gjendja me e rënde është në Gjakovë, Pejë e Deçan. Por, sipas tij në gjendje të mirë nuk është as Prizreni, Podujeva e Drenasi.

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net