Opoja.net

PARA MUAJIT RAMAZAN

PARA MUAJIT RAMAZAN

– Kërkoj falje për tri gjëra:

  1. Nëse e zemërova dikë.
  2. Nëse e dëmtova dikë.
  3. Nëse e ngushtova dikë.

– I falënderoj tre njerëz:

  1. Atë që tek ai kam respekt.
  2. Atë që kishte durim me mua.
  3. Atë që bën dua për mua, kur jam larg tij.

– Ua fali tre personave:

  1. Atë që më përgojoi, kur nuk isha prezent.
  2. Atë që më ofendoi.
  3. Atë që më bëri padrejtësi.

– O Zot, na mundëso ta presim muajin e Ramazanit me gjynahe të falura dhe me vepra të pranuara!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Ndodhë në Kosovë: Vetura për pak sa nuk i shtyp publikun që shikonin garat

Opoja.net

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Merlinda Guraj

NE MUNDEMI EDHE JASHTË RAMAZANI!

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net