Opoja.net

Pas luftës dhe kthimi i UÇK-së në Komunën e Dragashit

Pas luftës dhe kthimi i UÇK-së në Komunën e Dragashit

Kthimi i UÇK-së në Komunën e Dragashit pas përfundimit të luftës në Kosovë, dhe pasojat e luftës në Dragash.  

Portali Opoja.net sjell një video ku ju mund të shikoni “Kthimin e UÇK-së në Komunën e Dragashit” duke i shikuar edhe pasojat që janë shkaktuar në Dragash./Opoja.net/

Autor të dekumentarit: Burim Nuridini dhe Bejtullah Rakipi.

 

Përveç policit Fadil Kadriaj, paraburgim edhe për dy persona për tentim-vrasjen në Dragash

Opoja.net

Gjendja e dy personave që u plagosën nga polici në Dragash

Opoja.net

Mësohet kush është polici nga Prizreni që plagosi sonte dy qytetarë në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net