Opoja.net

Për mish të prishur mbyllen edhe dy fabrika në Dragash

Zyra Regjionale e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë në Prizren, në koordinim dhe bashkëpunim me Prokurorinë Themelore në Prizren, sa i përket kontrollimit të cilësisë së mishit, ka zhvilluar inspektimin e jashtëzakonshëm më 24 mars në regjionin e Prizrenit.

Inspektimi është bërë në fabrikat e përpunimit të mishit (FPM) dhe depot e komunave Prizren, Dragash dhe Suharekë, ku janë inspektuar gjithsej 12 subjekte, 10 fabrika të prodhimit të mishit dhe 2 depo ftohëse.

87
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Për shkak të kushteve tekniko – sanitare dhe higjieno – sanitare janë mbyllur dy fabrika të prodhimit të mishit në Komunën e Dragashit. Në tri subjekte është hasur në produkte me afat të skaduar, të cilat nga ana e palës janë larguar nga përdorimi dhe si të tilla nuk kanë qenë për përdorim, dhe atë produkt mishi për përpunim – 753 kg, mish i ndarë mekanikisht (MDM) pule – 700 kg, kofshë pule – 75 kg.

Prokuroria Themelore në Prizren në bashkëpunim dhe koordinim me Zyrën Regjionale të AUV-it në Prizren, do të vazhdojnë me veprimet tjera sa i përket kontrollimit të cilësisë së mishit, me qëllim të mbrojtjes së konsumatorëve dhe shëndetit të tyre.

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto