Opoja.net

Për nder të Ditës së Çlirimit të Dragashit, Komuna organizon turne të shahut

Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport në Komunën e Dragashit në bashkëpunim me Klubin e Shahut Sharri për nder të Ditës së Çlirimit, organizon turne të shahut:

No photo description available.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net