Opoja.net

Përfitimi i dashurisë dhe respektit!

Islame
Përfitimi i dashurisë dhe respektit!

Njerëzit ndaji në tre kategori:

“I biri e pyeti të atin: ‘Si t’i ndajë?’

Babai iu përgjigj: ‘Ndaj atyre që janë më të vjetër se ty, sillu sikur me prindin tënd.

Ndaj moshatarëve tu, sillu sikur me vëllezërit.

Ndaj të rinjve, sillu sikur me fëmijët tuaj.”

Nëse vepron kështu, do të shohësh se rrallë kush do të fyej apo turpëroj.

Pse muslimanët flasin shumë për ëndrrat?

Linda Guraj

A është private apo e përbashkët?

Linda Guraj

Duaja pas namazit dhe fërkimi i fytyrës pas lutjes

Linda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net