Opoja.net

Përplasje ndërmjet asambleistit të VV-së dhe LDK-së në Seancën e Tretë të Kuvendit Komunal në Dragash

Mbledhja e tretë e Kuvendit Komunal në Dragash për këtë vit, që u zhvillua ditën e djeshme, nuk ka përfunduar edhe pa përplasje dhe akuza të ndërsjella nga asamblesitët pjesëmarrës.

Njëra ndër to është edhe përplasja e asambleistit të VV-së, Laurat Krasniqi, me atë të LDK-së, Naser Myrtezani.

218

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Për më tepër, ndiqeni videon e mëposhtme:

(Video e shkëputur nga Radio Sharri)

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net