Opoja.net

Përurohet laboratori për analiza të produkteve bujqësore

Përurohet laboratori për analiza të produkteve bujqësore

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) ka bërë të ditur se sot në Institutin Bujqësor në Pejë, do të bëhet përurimi i laboratorit për analiza të produkteve bujqësore dhe serrës eksperimentale.

Ky investim është realizuar në kuadër të projektit italian “KosAgri”, të cilin e ka mbështetur edhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Kjo ceremoni e përurimit fillon nga ora në 11 në Institutin Bujqësor në Pejë. /Telegrafi/

Insekti nga Kosova bëhet lajm në botë

Opoja.net

Pas borës, bujqit i kthehen punës në vreshta

Opoja.net

Për tre muaj, u eksportuan 126 milionë euro produkte nga Kosova

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net