Opoja.net

Promovimi i shkollave pa dhunë

Komuna e Dragashit është njëra ndër tri komunat që I përfshiu projekti “promovimi i shkollave pa dhunë”, projekt ky i organizuar nga organizata jo qeveritare Mundësia në bashkëpunim me ministrin e arsimit, në ketë projekt u përfshin 5 shkolla të përzgjedhura nga komuna jonë.

Në kuader të këtij projekti të gjith nxënësit e shkollave pjesmarrëse kan pasur rastin që përms eseve të shprehin idet e tyre se si ata mund të ndikojnë që shkolla e tyre të jetë shkollë pa dhunë.

480

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Këto ese jan vlersuar nga komisionet përgjegjëse dhe kan zgjedhur tre nxënësit fitues për secilen shkolle, fituesit janë motivuar të vazhdojn të kontribojnë në ketë drejtim dhe janë shpërblyer e dekoruar nga organizata Mundësia.

Drejtoresha e organizates falendëron drejtorat e shkollave pjesmarrëse për bashkëpunimin në ketë projket e njëherit edhe drejtorin e arsimit në Dragash z.Vloran Cenaj i cili falendëroi organizatën Mundësia dhe thirri në bashkpunime e organizime tjera në komunën tonë.

Për fund organizatoret dhe nxënësit u perkujdesen që të mbanin një foto si përkujtim nga ky projekt.

©TVOPOJA

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net