Opoja.net

Publikohen emrat e mësimdhënësve të pranuar në shkollat e Dragashit (Dokument)

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Dragashit ka shpallur rezultatet pas intervistimit të kandidatëve për mësimdhënës.

Komuna e Dragashit shpallë konkurs për 10 mësimdhënës

88
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Kujtojmë se me 23 mars ishte shpallur konkurs për pranimin e dhjetë mësimdhënësve të ri dhe një zëvendësim për punëtorën që shkon në pushim të lehonisë.

Më poshtë gjeni emrat e mësimdhënësve të pranuar. /Opoja Sot/

Laibe Sofiu, mësimdhënëse për mësim klasor, SHFMU ‘Ulina’, Kosavë

Xheneta Fetah, mësimdhënëse për mësim klasor, SHFMU ‘Samidin Emini’, Kuk

Nasire Lekaj, mësimdhënëse për mësim klasor, SHFMU ‘Shaban Shabani’, Llopushnik

Venera Krasniqi, mësimdhënëse për mësim klasor, SHFMU ‘Shaban Shabani’, Llopushnik

– Florida Baxhaku, mësimdhënëse për mësim klasor, SHFMU ‘Sezai Surroi’, Bellobrad, paralelja Zym

Sara Ramadani, mësimdhënëse për mësim klasor, SHFMU ‘Sezai Surroi’, Bellobrad, paralelja Brrut

Liridona Piraj, profesoreshë e gjuhës shqipe, SHML ‘Ruzhdi Berisha’, Dragash

Sherife Dana, mësimdhënëse për mësim klasor, SHMU ‘Ilmi Bahtijari’, Blaç

– Agan Shabani, mësimdhënës për mësim klasor, SHFMU ‘Fetah Sylejmani’, Dragash, paralelja Xërxe

– Driton Sallahi, arsimtar lëndor i biologjisë, SHFMU ‘Fetah Sylejmani’, Dragash

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto