Opoja.net

PZAP-i refuzon ankesat e LDK-së për Dragashin

Lajme Opoja
PZAP-i refuzon ankesat e LDK-së për Dragashin

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa i ka shqyrtuar dhe vendosur të gjitha apelet e paraqitura kundër vendimit të KQZ-së për shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve komunale të 22 tetorit dhe për Raundin e Dytë për kryetar të Komunave të mbajtura më 19 nëntor.

PZAP-it lidhur me apelet e paraqitura nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka vendosur si në vijim:

a) Apeli për komunën e Prishtinës një pjesë e apelit është hedhur si e palejueshme dhe një pjese e apelit është refuzuar si i pa bazuar,

b) Apeli për komunën e Dragashit është refuzuar si i pa bazuar,

c) Apeli për komunën e Kamenicës është hedhur si i pasafatshëm .

PZAP-it lidhur me apelet e paraqitura nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka vendosur si në vijim:

a) Apeli për komunën e Prizrenit është hedhur si i palejuar,

b) Apeli për komunën e Rahovecit një pjesë e apelit është hedhur si e palejueshme dhe një pjesë e apelit është refuzuar si i pa bazuar,

d) Apeli për komunën e Klinës është hedhur si i palejuar.

Apeli i paraqitur nga kandidati i pavarur për kryetar të komunës së Shtimes është hedhur si i palejuar.

Kundër këtyre vendimeve është e lejuar ankesa brenda njëzetekatër (24) orëve nga momenti i pranimit të vendimit nga pala ne Gjykatën Supreme të Kosovës. Gjykata Supreme duhet te vendos lidhur me ankesat brenda 72 orëve. /Opoja Sot

Kryetari i BPSK: Qytetarët me padurim po e presin liberalizimin për të ikur nga vendi

Merlinda Guraj

Sot rinisin të reshurat, paralajmërohen vërshime të reja

Merlinda Guraj

Nuk kalon në KQZ rekomandimi për cerifikimin në pako të listave të partive politike

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net