Opoja.net

Qeverisja lokale në Dragash vazhdon të mbetet e njëjtë!

Opinione

Përveç vazhdimësis së qeverisjes nga e njëjta parti për mandatin e katërt, mundësuar nga vota e komunitetit goranë, edhe vazhdimi i mënyrës së keqe të qeverisjes mbetet po ai.

Pas këtij degradimi nëntëmbëdhjetë vjeqar të shtetit dhe komunës, nga menaxhimi i keq, keqpërdorimi i parasë publike, përhapjes së krimit të organizuar dhe korrupsionit, kushdo që do të merrte pushtetin komunal në Dragash, nuk do të prisja ndryshime të mëdha dhe të shpejta, e aq më pak nga kjo struktur që është tani në pushtet.

Tradita e punësimeve nepotike, rehatimi i militantëve partiak, mosdija për të shfrytëzuar buxhetin në zhvillimin e komunës, mos shpallja e vendeve të punës duke ju ruajtur militantëve partiak që pritet të diplomojnë, janë punët me të cilat vazhdon të merret pushteti lokal i Dragashit.

Hapja e konkursit për mësimdhënës, si çdo vit tjetër edhe këtë vit, pritet të rehatoj disa nga militantët partiak që kanë mbledhë vota me mish e me shpirtë në zgjedhjet e tetorit.

Me këtë mënyr të qeverisjes as komuna, as shteti nuk mund të zhvillohen. Shumë zhgënyse!

Autor: Fatmir Halili – Kryetar i subjektit politik NISMA Socialdemokrate, Dragash.

Opinionet në ketë shkrim nuk paraqesin domosdoshmërisht qëndrimin e portalit

Loading...

Mos i humb

Demir Reshiti: Si e mposhta virusin COVID – 19?!

Opoja.net

21 vjet liri!

Fari Kolloni

Heroizmi i rënies së Afrimit dhe Fahriut, frymëzim për brezat liridashës

Opoja.net

Paga minimale: E zotëron punën, sepse e zotëron veten!

Opoja.net

Zhvillime të bujshme në Kosovë

Opoja.net

Dr. spec. Selami Sylejmani në 20 vjetorin e lirisë vjen me shkrimin për dëshmorin e kombit Dr. Fahredin Hotin

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net