Opoja.net

QKMF në Dragash emërtohet me emrin e deshmorit “Adem Berisha”

Qendrës kryesore të mjekësisë familjare në Dragash nga tash e tutje do ta mbanë emrin e dëshmorit “Adem Berisha”, urime familjës Berisha dhe gjithë qytetarëve të komunës së Dragashit.

Dje më 27.11.2015, në QKMF në Dragash u vëndosë emërtimi i ri i kësaj qëndre me emërin e dëshmorit “Adem Berisha” dhe nga tash e tutje kjo qëndër do ta mbajë këtë emër.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

584

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net