Opoja.net

Rap artisti Andi nga Dragashi ka sjellur muzikën e tij të re “Thirrem n’telefon”

Këndi Letrar
Rap artisti Andi nga Dragashi ka sjellur muzikën e tij të re “Thirrem n’telefon”

Rap artisti nga Dragashi ka sjellur muzikën e tij të re “Thirrem n’telefon” që në vetvete përmban një storie dashurie.

Teksti është shkruar nga vet Andi, muzika është punuar nga HD studio dhe inçizimi nga Genci.

Loading...

Mos i humb

Botohet nga Instituti Albanologjik i Prishtinës libri studimor “Proza eksperimentale – rasti i Pashkut nga studiuesja Dr.Manjola Brahaj Halili

Opoja.net

Bashkëpunëtori i Rugovës promovon librin “Kështjella e (Mos)Marrvëveshjes”

Opoja.net

6-vjeçari që reciton 40 minuta pa u ndalur, vargjet e Gjergj Fishtës

Opoja.net

Artan Mehmeti boton librin “Vlerësimi i pellgut ujëmbledhës i Pllavës dhe modelimi i përmbytjeve”

Opoja.net

Nga Holanda i kushtojnë poezi Ymer Prizrenit (Poezi)

Opoja.net

Letrarët e Rinj të Dragashit mbajnë aktivitet në Kukës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net