Opoja.net

Regjisori nga Brezna, sjell filmin që trajton dhunën seksuale që u bë ndaj meshkujve në luftën e fundit [Video]

Regjisori nga Brezna, Korab Lecaj po shënon suksese të konsiderueshme në botën e kinematografisë.

Është e paktë dhe rrallë herë e përmendur se gjatë luftës në Kosovë janë edhe një numër i konsiderueshëm i burrave që kanë qenë viktima të dhunës seksuale.

Ndonëse numri i saktë nuk dihet, por një rast i tillë është trajtuar nga regjisori opojar Korab Lecaj.

Ai, trajton Dinin si viktimë e dhunës seksuale në filmin e tij më të ri “Klithma”, i cili do të jetë premier në festivalin “PriFest”.

Filmi për gjenocidin në Srebrenicë nominohet për Oscar

Opoja.net

Sot 7 marsi, festohet dita e mësuesit

Opoja.net

Dita ndërkombëtare e gjuhës amtare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net