Opoja.net

Rezultatet preliminare në Komunën e Dragashit

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave në komunën e Dragashit, ku nga rezultati shihet se kandidati nga radhët e LDK-së, Bexhet Xheladini, dhe Shaban Shabani nga PDK-ja do të shkojnë në ballotazh.

Zgjedhjet LOKALE – 2021 • Rezultatet preliminare nëpër vendbanimet e komunës së Dragashit…

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Grafikoni është marrë nga Radio SHARRI – Dragash:

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto