Opoja.net

Rikthehen reduktimet me energji elektrike

Lajme Opoja
Rikthehen reduktimet me energji elektrike
 KEDS të premten ka bërë të ditur orarin e ri të reduktimeve me energji elektrike për ditët e ardhshme në qytetet e Kosovës. 

Ja, orari për Dragash:

Më 11.03.2017 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ketë shkyçje totale e Dragashit prej orës 12:00 deri në orën15:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteza e  Dragashit dhe fshatrat për rreth Dragashit. Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllës 35 kV.

Ja, orari për qytetët tjera:

Gjilan

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.03.2017 në TS 110/35/10 kV Gjilani 1 do të shkyçet:

Dalja 35/10 kV Dheu i bardhë (Kodi:60062013)  prej orës 11:00 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Elevia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti. Arsyeja e ndërprerjes: revizion.

Më 13.03.2017 në TS 110/35/10 kV Gjilani 1 do të shkyçet:

Dalja 35/10 kV Parku i makinave (Kodi:60062011)  prej orës 12:30 deri në orën 14:00.  Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rruga e Bujanovcit: TS-440-Ukraincat,TS-22-Ideali-1, rr. Bujanovcit.TS-427-Morava e Binçes- rr: Xhorxh Uashingtoni, TS-23-28 Nëntori, Xhorxh Uashingtoni;TS-21-Lepa Brena, rr. Abdulla Tahiri.TS-5-TMK-j; rr. Adem-Jashari, TS-428-Kazerma, rr. Abdulla Tahiri. Arsyeja e ndërprerjes: revizion.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.03.2017 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kraishta (Kodi:41000002)  prej orës 10:00 deri në orën 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve. Arsyeja e ndërprerjes: punime në rrjet.

Më 13.03.2017 në TS 110/35/10 kV Bibaj  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Qytetit (Kodi:40000001)  prej orës 09:15 deri në orën 09:30 dhe nga ora 15:45 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi I Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta. Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët në  TS 10/04 KV qiraxhinjtë. Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta.

Më 13,14.03.2017 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaçkës (Kodi:40042002)  prej orës 08:00 deri në orën 11:00  dhe nga ora 14:00 deri në orën 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanci, Kashtanjeva, Bajnica, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private. Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimin e shtyllave.

Më 11.03.2017 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10 Vëllezërit Gërvalla  (Kodi:40000004)  prej orës 10:00 deri në orën 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petrolli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re. Arsyeja e ndërprerjes: kyçjen e transformatorit  250kVA “Viva Fresh Store” Feriza, rr. “Rexhep Bislimi”.

Prishtina

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 12.03.2017 në  NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet seksioni i parë  TR 1 prej orës 13:30 deri në orën15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Llausha, Doberdoli, Zakuta, Kërpimehu, Metehia, Repa, Tashevci, Pollata, Dvorishta, Sllatina, Reçica, Zhitia, Sylejvica, Breca, Tërnavici, Murgulla, Marinca, Obranqa, Perani, Obranqa 1, 2, 3, Bradashi, Bajqina, Katunishta, Lepaj, Dobratini 1, Ferma e Pulave Peran, Qendra, Letanci, Sillosi, Te Tregu i shtazëve, Viadukti, Ina e Vjetër, Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”, rr. Skënderbeu, rr.Brigadat (një pjesë), Ujësjellësi i qytetit, Surkishi, Lladofci, Sveqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdilli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turiqica, Polisteri , Agroprodukti, Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Bërveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti, Keqekolla, Prapashtica, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Më 12.03.2017 në  NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet seksioni i dytë  TR 2 prej orës 15:00 deri në orën 16:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Buricë, Gllamnik, Llapashticë e Ulët, Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac, Popovë, Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana, rr.Zahir Pajaziti dhe Lagjja e Kuvajtit. Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-it.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 14.03.2017 në TS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fidanishtja  (Kodi:18024003)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta. Arsyeja e ndërprerjes: Aftësimi i ndarësit dalës.

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 11.03.2017 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ketë shkyçje totale e Dragashit prej orës 12:00 deri në orën15:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteza e  Dragashit dhe fshatrat për rreth Dragashit. Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllës 35 kV.

Mitrovica

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 14.03.2017 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

Dalja 10 Stacioni Hekurudhor  (Kodi:73000004)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe  Brusnik. Arsyeja e ndërprerjes: montimi i ndarësit linjor 10 kV.

Gjakova

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.03.2017 në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Intramedi (Kodi:81000032)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrezinë (një pjesë), rr. Skënderbeu (një pjesë), rr. Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorë komercialë. Arsyeja e ndërprerjes: kontrollimi dhe rregullimi i shkyçjes, sinjalizimit dhe pozitës në Rele në ndërprerësit të fuqisë.

Peja

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.03.2017 në TS 110/35/10 kV Peja 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Agrokosova (Kodi:50000007)  prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e bukës, rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Cekët, Motohia Remont, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbja. Arsyeja e ndërprerjes: lidhja e largpërçuesit kabllovik, dislokimi i rrjetit  të tensionit  të lartë.

Kryetari i BPSK: Qytetarët me padurim po e presin liberalizimin për të ikur nga vendi

Merlinda Guraj

Sot rinisin të reshurat, paralajmërohen vërshime të reja

Merlinda Guraj

Nuk kalon në KQZ rekomandimi për cerifikimin në pako të listave të partive politike

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net