Opoja.net

Rritja e zogjve për mish në fermën EKO Sharri (Video)

Ferma “Eko Sharri” është fermë që merret me rritjen e zogjëve për mish, është themeluar në vitin 2015 dhe ndodhet në fshatin Kuk, kujdesja për zogjt zgjat deri në 40 ditë deri kur fillon edhe shitja e mishit, mish shum kualitativ dhe i shëndetshem.

Klan Kosova ka përgaditur edhe një kronik rreth kësaj ferme për më shumë ju ftojm ta ndiqni:

Dënohet “ambasadori” nga Kosova që falsifikonte pasaporta në Gjermani

Merlinda Guraj

Kurti në Paris: Kosova synon aspiratat demokratike dhe evropiane

Merlinda Guraj

Largohen kiosqet para Minares së “Xhamisë Arasta”

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net