Opoja.net

Rruga Zaplluxhe- Prizren pothuajse e pa kalueshme

Rruga Zaplluxhe- Prizren pothuajse e pa kalueshme

Edhe pse ishte pritur me vite te tera hapja e saj, rruga Zaplluxhe – Prizren gjatë stinës së dimrit pothuajse është e pakalueshme.

Këto pamje janë shkrepur më datë 7 shkurt 2018 dhe shihet se në këtë aks rrugor ka rrëshqitje dheu, çka e vështirëson së tepërmi lëvizjen e automjeteve.

Ditë më parë edhe ministri Lekaj kishte paralajmëruar për rrezikun e qarkullimit në disa rrugë, ku kishte përmendur edhe komunën tonë.

Përderisa kjo rrugë po bëhet vështirë e kalueshme, për banorët e fshatrave Zaplluxhe, Blaç, Zgatar, Brrut etj. Ka një lajm të mirë për ngushëllim.

Në pranverë pritet asfaltimi i rrugës nga varrezat e Brrutit në drejtim të Trekonit, ku do të shkurtoj distancën me Prizrenin për disa kilometra./opojasot.com

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net