Opoja.net

Samsung zbulon procesorët 8GB për pajisjet mobile

Pajisjet mobile të Samsung deri më sot kanë sjellë më së shumti 6GB RAM. Kjo është kundrejt një pjesë të konkurrencës së Samsung që filloi të ofrojë deri në 8GB RAM. Sigurisht nëse aq shumë RAM është e nevojshme apo jo është debatuese, por nga perspektiva e marketingut, 8GB RAM duket më mbresëlënës (në letër).

Megjithatë, një nga thashethemet për Galaxy Note 9, është se Samsung mund ta pajisë atë me 8GB RAM, një thashetheme që Samsung duket se gati e ka konfirmuar. Kompania ka zbuluar së fundmi një modul të ri “ultra-thin” 8GB që ata pretendojnë se e bën atë të përsosur për pajisje të lëvizshme anësore të gjeneratës së ardhshme.

476

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Sipas Samsung, ata pretendojnë se kanë “krijuar një paketë të lëvizshme DRAM me 8GB duke kombinuar katër nga çipat 10Mm-Class 16Gb LPDDR4X DRAM (16GB = 2GB). Kjo paketë me katër kanale mund të arrijë një normë të dhënash prej 34.1GB për sekondë dhe trashësia e saj është reduktuar me më shumë se 20 për qind nga paketimi i gjeneratës së parë, duke bërë të mundur prodhuesit të dizajnojnë pajisje më të holla por më të efektshme. ”

Kompania nuk deklaron menjëherë se do të gjejë rrugën e tyre në Galaxy S10 2019 apo të Note 9, por nuk do të habitemi nëse do të bëj këtë, por derisa të marrim fjalën zyrtare ndoshta nuk duhet të rrisim shpresat.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net