Opoja.net

Selim Kryeziu dhe dega e LDK-së, shpreh ngushllime për familjën Mustafa

Gjatë ditës së sotme aksidentalisht ka humbur jetën një i ri 24-vjeçar deri sa ka qenë duke u trajnuar me një kalë nga plagët e renda ka ndërruar jetë në fshatin Buzez.

Selim Kryeziu dhe dega e LDK-së, shpreh ngushllime për familjën Mustafa:

217

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

E nderuar familja Mustafa!  Na lejoni të ndajmë dhembjen bashkë me Ju, me rastin e humbjes së djalit Tuaj!  Shpreh ngushllime në emër të Degës së LDK-së në Dragash, por edhe në emrin tim, për djalin Tuaj dhe për ish nxënësin tim! Qoftë i përjetëshem kujtimi për Muhamerin!

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net