Opoja.net
Meka Mish

Shaban Shabani dhe drejtori i TIKA-s zotohen për bashkëpunime të reja

Kryetari i komunës së Dragashit z.Shaban Shabani dhe drejtori i administrates Eroll Bajrami priten në takim Drejtorin e TIKA-s z. Burak Ceren bashkë me stafin e tij, me të cilët bashkëbiseduan për mundësitë e mbështetjes së komunës së Dragashit në fusha të ndryshme.

Kryetari i komunës falënderoi mysafirët për mbështetjen e deritanishme duke kërkuar që kjo të vazhdojë edhe më tej.

Nga ana tjetër Drejtori i TIKA-s bashkë me stafin e tij u zotuan se mbështetja e tyre nuk do të mungojë aty ku ka mundësi.

Të dy palët u dakorduan që takimet e tilla të vazhdojnë edhe në të ardhmen me qëllim të realizimit të aktiviteteve ku përfitues do të jenë qytetarët e komunës së Dragashit.

Mos i humb

Qendra e VV-së në Dragash kërkon shkarkimin e Seljman Osmanit

Fari Kolloni

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni

Drejtoria e Arsimit në Dragash nuk jep llogari për pagesat jashtë orarit dhe përvojat e punës

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net